Wednesday 20 June 2007
Nacizam, i to u Srbiji!
Pregledajući neke strane na internetu nabasala sam na sajt nekih umno poremećenih VELIKIH srba. Koliko su veliki može se videti sa ove ovde forografije. Srbi se sastali da proslave Hitlerov rodjendan, ni manje ni više. Još su nakačili i srpsku zastavu sa sve krunom koju odpozdravljaju nacističkim pozdravom. Ko je ovde lud? Da li su ova deca išta učila u školi? Da li znaju da je Nemačka bila prva država koja je dala nezavisnot Hrvatskoj? Da li znaju da nas nemci smatraju prljavim ciganima? Da li znaju da su nam prekrojili istoriju isti ti nemci?
Ova nesrećna deca pozivaju se na Nacional socijalističku politiku kao najbolju politiku koja treba da vodi Srbiju. Da li znaju da je Srbija od postanka bila monarhija? (Ok, preskačemo poglavlje sa veštačkom tvorevinom Jugoslavijom.) Možda ne znaju da srpski narod ima svoja obeležja, svoju himnu...naši simboli nisu svastika, niti SS, niti SA, niti amblemi sa likom vukova. I kome to ide u prilog da nam natura nacistička obeležja pod parolom " White Power" ?
Nemam ništa protiv zdravog nacionalizma. Ali šovinistički nacionalizam je vrlo opasna stvar! I ova deca imaju veoma opasnu igračku u rukama. Ne samo ova deca, kako sam ih nazvala ovde... Pristalica ovakve jedne politike ima toliko mnogo da možda nismo ni svesni njihovog broja. Nacizam, koliko god to možda paranoidno zvuči, trenutno je u punoj ekspanziji, a to treba da postane zabrinjavajući fenomen. Hitler je živ danas. Možda mnogo više nego što je bio za svog života. On je postao idol, ali ne idol od kojeg ljudi beže-već idol kome se priklanjaju, a to je zastrašujuće!
U knjizi Hermann Neubacher-a "Specijalni zadatak Balkan" piše kako je Hitler rekao Neubacher-u da mu bude jasno da četnicima neće dati oružje. Uporedjujući Srbe i Hrvate, Hitler je rekao da Hrvati nemaju nikakvu predstavu o državnosti niti da će je ikada imati. A da su Srbi narod koji je odredjen da ima državu i koji ima bezobzirnu otpornu snagu. Smatrao je da je sve opasno što dolazi iz Beograda. I ukoliko bi četnicima dao oružje, Srbi bi pobedili komunizam i time stvorili Veliku Srbiju, što bi bila direktna opasnost Nemačkoj. Rekao je još kako Nemačka mora na svaki mogući način suzbiti sve planove o Velikoj Srbiji, a samim tim nikako ne dozvoliti stvaranje Srpske vojske. Od Srba draži su mu bili komunisti.
Kroz istoriju se pokazalo da se Nemačka uvek plašila jake Srpske države na Balkanu, zato su 90'-ih radili sve na tome da nas unište.
I eto vam parole "White power". Pa neka i dalje Srbi slave Hitlerov rodjendan. I neka se loguju na sajtove tipa "Blood and Honour".
 
posted by Vacant at 15:10 | Permalink |


1 Comments:


  • At 4 March 2013 at 00:56, Anonymous Anonymous

    [p]He had six children; one of them Louis Comfort Tiffany who became renowned for his Tiffany Favrile iridescent glassware and joined his father隆炉s firm in 1900 . , becoming an accomplished jeweler in addition to the fame he acquired for his designs in Favrile iridescent glassware . Lastly, path to the Tiffany's Pandora Glass Beads [url=http://www.nicejewelryuk.co.uk]fashion jewelry[/url] internet web page and glimpse on the store items . Its need was relatively huge all through the 1800s and persists to be so all through the 21st century, even using [url=http://www.tiffanyjewelleryok.co.uk]tiffany jewellery[/url] the instead huge original cost of most pieces . If, sadly, they acquire a little something drastically wrong, will not try to start that by [url=http://www.pandorajewellery4sale.co.uk]Pandora Jewellery[/url] themselves . When she arrived in Iowa and unpacked, she found something that didn隆炉t belong to her 篓C a tiffany silver Tiffany Price . Maybe you say? I need not any and diamonds because I am having a trip now, I just need concise and free . Today, Tiffany has [url=http://www.pandoraringssale.co.uk]pandora rings[/url] grown to be the world's top jewelry company.[/p][p]Now, Tiffany & Co has said they will open a multi-story megastore that is scheduled to open in 2014 . Prices range from $100 to $5,500 . Needless to say the fight is epic . If you do a Google lookup for Tiffany charms, you will get over 7 million hits . There are many [url=http://www.pandoraringssale.co.uk]pandora bracelets sale[/url] tricks you can use to keep your readers隆炉 attention . Whether you search for sexy, fashionable, or conventional, [url=http://www.pandoracharms4uk.co.uk]pandora uk[/url] shopping online are exactly where it really is at . When she arrived in Iowa and unpacked, she found something that didn隆炉t belong to her 篓C a [url=http://www.tiffanyjewelleryok.co.uk]tiffany sale[/url] tiffany silver Tiffany Price . Wearing it has already become a symbol of statue, and it will always lead the fashion.[/p]

     
website stats